Personlig coaching

Do Your Thing – Make Your Heart Sing

Vill du känna dig hel? hitta både inre kraft och inre lugn? Vill du stoppa energitjuvarna och leva livet med klarhet, fokus, lätthet och grace?

Hör i så fall av dig för ett första orienteringsmöte! så utforskar vi dina mål och behov tillsammans. Det mötet är helt förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Maila coach@asage.se eller ring 070-6295202

Erbjudande coachingprogram

Jag erbjuder coachingprogram till rabatterat pris. Programmet omfattar antingen 5 eller 10 tillfällen. Varje coachmöte är 60 minuter långt och genomförs genom personliga möten på Hälsokällan i Nynäshamn, eller online.

På fem gånger hinner du hitta dina personliga styrkor och intentioner, lära dig några nya synsätt och verktyg och börja öva på dem, för att vara mer hel och sann och göra livet lättare.

På tio gånger hinner du även börja jobba mot dina mål, få stöd och pep i att hitta din väg framåt, sätta saker i verket, ta dig genom hinder och kanske göra några avgörande genombrott.

Priset är 900 kr per gång. Erbjudandet är antingen fem gånger till priset av fyra (alltså 3600 kr) eller tio gånger till priset av åtta (alltså 7200 kr). Vid ev fortsättning är priset 900 kr per tillfälle. Priset är inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företagskunder.

Låter det intressant? Hör i så fall av dig för ett första orienteringsmöte! så utforskar vi dina mål och behov tillsammans. Det mötet är helt förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Maila coach@asage.se eller ring 070-6295202

Vad kan coaching göra för dig?

Du vet den där känslan av att vara hel, känna lätthet, flyt, inspiration, mod att satsa och samtidigt ett inre lugn, när beslut känns självklara och du har tillit till livet, en känsla av mening. Innerst inne vet vi alla hur det känns, vårt sanna jag vet, men av någon anledning blir det ofta o-synk mellan livet vi lever och livet vi längtar efter. Du gör helt säkert allt det där som är ”rätt” så gott du bara kan, men lättheten och helhetskänslan uteblir, livet blir en kamp. Du är mån om att lyckas, du vill att både du och dina närmaste ska må bra och vara nöjda. Kanske gäller det ditt yrkesliv eller ditt privatliv eller både och. Oavsett vilket, så mal den där känslan av att ”det kan inte vara meningen att det ska vara så här” du vill något mer.

Om du bara kunde se klart, om du bara hade mer energi, mer tid, mer pengar, om du bara vågade och om bara andra slutade ha orimliga förväntningar, då skulle du minsann komma loss. Men när ska allt det där infinna sig?

Sanningen är att, oavsett omständigheter, kan du blåsa liv i din inre kraft, hitta tillbaka till ditt inre lugn, du har det inom dig. Du kan förändra din tillvaro och komma i synk och balans istället. Det som krävs för att du ska lyckas är att du verkligen är villig att ta dig an förändringen. Är du villig så går det, även om du kanske inte har någon aning om hur det ska gå till, eller kanske inte hur målet ser ut. Det kan alla som verkligen vill. Vi är gjorda för det.

Att ta tag i det viktiga i livet och genomföra förändringar innebär en del utmaningar, och det tar lite tid – det är ofrånkomligt. Verklig personlig utveckling sker bara i samspel med andra och det blir både lättare och mer fruktsamt om du har bra stöd. Du behöver bollplank, någon som ser dig för den du är, som lyssnar, peppar och inspirerar. Någon som stöttar när en motgång, sanning eller förändring känns tuff att hantera. Någon som utan egen agenda alltid finns i din ringhörna. Någon som tryggt stöttar dig förbi de där hindren som normalt stoppar dig. Någon som alltid tror på dig. Någon du kan lita på fullt ut.

Den där ”någon”, det är din personliga coach, det är vad jag kan göra för dig. Är du villig?

Hör i så fall av dig för ett första orienteringsmöte! så utforskar vi dina mål och behov tillsammans. Det mötet är helt förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Maila coach@asage.se eller ring 070-6295202

Jag har gjort min utbildning till professionell coach under 2018-2019, hos Academy for Coaching Excellence (ACE) https://acecoachtraining.com.

Det finstilta: 

Coaching ska inte användas istället för rådgivning i juridiska, finansiella, psykologiska eller medicinska frågor. All information som framkommer vid våra möten är konfidentiell och delges ej annan part utan kundens skriftliga medgivande (oavsett vem som betalar). Denna konfidentialitet gäller även efter att vår coachning är slutförd. Undantag gäller för brott som är anmälningsskyldiga.

Jag arbetar enligt ICF:s etiska regler. Dina personuppgifter hanteras enligt GDPR.