Ekonomikonsult

Do Your Thing – Make Your Heart Sing!

Om du driver företag och tycker ekonomifrågorna är kniviga eller tar för mycket tid från arbetet med kunder, då kan jag hjälpa dig. Jag brinner för att supporta företagare och entreprenörer som gör bra grejer och jag tror stenhårt på att det blir bäst om var och en gör det hen är bäst på. Jag råkar kunna ekonomi och gillar att supporta hängivna företagare.

Låter det intressant? hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte, kollar av just dina behov och hur ett eventuellt samarbete skulle kunna se ut.

Just nu har jag ganska fullt upp med min butik, så jag åtar mig inga större uppdrag, men brinner du också för en bättre värld och jag kan hjälp dig genom en begränsad insats, så hör av dig.

Maila till ekonom@asage.se eller ring +46706295202

Min spetskompetens är egentligen affärsutveckling, ledarskap och ekonomistyrning, men jag går även igång på att skapa ordning och få ihop siffror, se till att det stämmer, blir rätt, smart och begripligt. Jag tar uppdrag som innebär bokslut, deklaration, årsredovisning och även löpande bokföring, eller rådgivning och beslutsstöd, budget och affärsplaner. Jag är även hemma i personalfrågor och HR om du behöver stöd där. Själv är jag ingen värsting-expert på skattefrågor, men har ”hotline” till en garvad expert som jag jobbat mycket med och som jag rådfrågar när jag behöver. Han kan ”allt”, och brinner för att stötta entreprenörer. När det gäller pensioner och placeringar samarbetar jag med två riktigt vassa rådgivare som är experter på alternativa kapitalplaceringar.

Jag anpassar mig till dina önskemål, vill du köra allt digitalt, så gör vi det, vill du köra med papper i pärmar så gör vi det. Du kan antingen köpa löpande support till fast månadspeng, eller så köper du hjälp per timme när du behöver. Kanske vill du främst ha coaching och stöd i att sköta ekonomin själv.

Min bakgrund är att jag jobbat som ekonomichef, business controller, personalchef i 30+ år inom näringslivet, och sen hoppat av livet som anställd och kör eget som konsult. Utbildning har jag skaffat bla på Handelshögskolan och IHM i Stockholm. Jag vänder mig främst till små-företagare, och jobbar helst i systemen Speedledger och Bokio, men Visma och Fortnox funkar också.

Låter det intressant? hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte, kollar av just dina behov och hur ett eventuellt samarbete skulle kunna se ut.

Maila till ekonom@asage.se eller ring +46706295202